Madwalk 2021: Εντυπωσιακές παρουσίες – Backstage φωτογραφίες

Madwalk

Το zappit βρέθηκε στα backstage του Madwalk - Δείτε φωτογραφίες

Το Madwalk the Fashion Music Project by Serkova Crystal Pure πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/11 στο Taekwondo. Μετά από δύο χρόνια είχε live κοινό και όπως κάθε φορά, συναντήσαμε εντυπωσιακές και λαμπερές παρουσίες. Το Zappit εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το backstage του show που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική.

Ένα από τα act που συζητήθηκαν έντονα, ήταν αυτό της Τάμτα, αφού για άλλη μια φορά απέδειξε ότι κρατάει επάξια τον τίτλο του απόλυτου fashion icon. Δημιουργική, πρωτοπόρος και opinion leader, η Τάμτα έκανε το closing act του Madwalk και μας παρουσίασε τα δύο νέα της τραγούδια Ν.Ε.R.O σε συνεργασία με τον Iamstrong και το FACE σε συνεργασία με τον Die Arkitekt. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα custom outfit της νέας σχεδιάστριας, Έλενας Καββάδα, με Japanese στοιχεία.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη DJ και παραγωγός Xenia Ghali με την πρωτοεμφανιζόμενη Joanne έκαναν ένα άκρως εντυπωσιακό act και μας παρουσίασαν το τραγούδι Rapture σε remix της Xenia Ghali . H ραδιοφωνική παραγωγός του Αθηναϊκού σταθμού «MUSIC» αλλά και του δημοφιλούς σταθμού της Θεσσαλονίκης «Zoo», φόρεσε ένα 70s rock glam custom κοστούμι από τον σχεδιαστή μόδας Σωτήρη Γεωργίου.

Η Stefania εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τόσο με τις ερμηνευτικές της ικανότητες όσο και με τις στιλιστικές της επιλογές. Μας παρουσίασε το νέο της τραγούδι, με χριστουγεννιάτικη διάθεση, Words. Η 18χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια φόρεσε ένα space flaer dress με όγκους, διαφάνειες και κέντημα στο πάνω μέρος του outfit, δημιουργία του Σωτήρη Γεωργίου.