«Λυγίζει» ο Γιώργος Κατσαρός μιλώντας για το χαμό της συζύγου του – «Την τελευταία φορά που την είδα…»

Γιώργος Κατσαρός

«Αυτή η απώλεια, αυτό το κενό δεν συμπληρώνεται με τίποτα.»

Ο Γιώργος Κατσαρός μιλά πρώτη φορά μετά την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Μιρέλλας και εξομολογείται πως βιώνει το μεγάλο πένθος. Ο συνθέτης «λυγίζει» μπροστά στην κάμερα φέρνοντας τη στο μυαλό του.

[dfp_ads id=236982]

«Η μουσική είναι σπουδαίο φάρμακο στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές. Η χρονιά που πέρασε με στιγμάτισε. Είναι νωρίς ακόμα. Ήμασταν μαζί με τη γυναίκα μου 50 χρόνια. Από τη στιγμή που πέθανε η γυναίκα μου, έφυγα από το σπίτι που μέναμε μαζί. Είναι νωρίς ακόμα. Πιστεύω ότι σιγά σιγά ο χρόνος… όχι ότι θα ξεχάσω, αυτή η απώλεια, αυτό το κενό δεν συμπληρώνεται με τίποτα.»

Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη για αυτόν και ο Γιώργος Κατσαρός εξομολογείται: «Μου το έλεγαν οι γιατροί. Μου έδιναν να καταλάβω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμα και τα παιδιά το κατάλαβαν γιατί μιλούσαν με τους γιατρούς. Εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω και μπορώ να σου πω ότι ακόμα δεν το έχω καλοπιστέψει. Πηγαίνω στο νεκροταφείο και της μιλάω.

Μου έχουν μείνει κάποια πράγματα που ήθελα να πω στην σύζυγο μου και δεν πρόλαβα. Γιατί δεν ήξερα. Την τελευταία φορά που την είδα έπρεπε να μπει στην Εντατική για να αρχίσει κάποια θεραπεία και δεν την ξαναείδα.»