Λύγισε η Θάλεια Χούντα στην Τατιάνα: Οι εφιαλτικές ώρες που έζησα στα χέρια των απαγωγέων μου

Η δημοσιογράφος περιγράφει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις στιγμές που έζησε.

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή της Θάλειας Χούντα μετά από 12 ημέρες. Ο εφιάλτης, όπως υποστηρίζει η ίδια δεν έχει τελειώσει. Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα και περιέγραψε στην Τατιάνα τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων της.

Λίγο αφότου, είχε αφεθεί ελεύθερη, ο σύζυγός της είχε μιλήσει στο TLIFE, αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. (Δες εδώ τι είπε ο σύζυγός της στο TLIFE)

Με τη σειρά της και η ίδια η Θάλεια Χούντα, είχε πει στην εκπομπή Μίλα: ''Είμαι κουρασμένη. Είμαι καλά στην υγεία μου ευτυχώς και είναι τώρα όλα καλά και επέστρεψα στο σπίτι με τον άνθρωπό μου… Βεβαίως φοβήθηκα. Οι απαγωγείς μου έδεσαν τα χέρια και μου φόρεσαν κουκούλα”. (Δες τις δηλώσεις της στο Μίλα).

Σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και παρόλο που έχουν περάσει κάποιες μέρες από την στιγμή που αφέθηκε ελεύθερη και τα πράγματα έχουν κάπως ηρεμήσει, η Θάλεια Χούντα λυγίζει περιγράφοντας όσα έζησε.

Δεν θέλησε να πει πολλά για τις καταθέσεις της και την αστυνομική έρευνα ωστόσο ανέφερε ότι γνωρίζει τον ηθικό αυτουργό ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με κάποια από τις υποθέσεις του σύζ'υγου της και γνωστού ποινικολόγου, Νίκου Μπούρα. Τόνισε ακόμα το πόσ πολύ αγαπάει ο ένας τον άλλον ενώ αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες από τις στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων.

Δες την στιγμή που έκλαψε:

Περισσότερα latest news »