«Λογικό το βλέπω να μου την πέφτουν, από τη στιγμή που είμαι όμορφος, γυμνασμένος και έξυπνος»

Να φανταστείς ότι είχα σχέση με μια κοπέλα και σε δύο μήνες μου λέει: "Θέλω να χωρίσουμε γιατί δεν μπορώ να βγαίνω με έναν τόσο όμορφο άντρα δίπλα μου".

Ο Μάνος Βροντζάκης έγινε γνωστός μετά τη συμμετοχή του στο Game of Love του ΑΝΤ1. Στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, οι ατάκες του είναι η μία καλύτερη από την άλλη!

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, μια μέρα έξω από το γυμναστήριο, με περίμενε μια κοπέλα. Και μου κάνει πρόταση γάμου: «Σε θέλω τώρα, πρέπει να παντρευτούμε, δεν θέλω δαχτυλίδια, δεν θέλω τίποτα. Μου έχεις αλλάξει τη ζωή από τότε που βγήκες». Αλλά το αντιμετώπισα με πολύ ευγένεια.

«Η μάνα μου όταν βλέπει γυμνές μου φωτογραφίες τις κάνει κοινοποίηση στις φίλες της»

Μου την πέφτουν και τα δύο φύλα και άντρες και γυναίκες. Ευτυχώς περισσότερο γυναίκες. Αλλά λογικό το βλέπω να μου την πέφτουν, από τη στιγμή που είμαι ένα άτομο που εκτίθεμαι, είμαι όμορφος, γυμνασμένος και έξυπνος. Να φανταστείς ότι είχα σχέση με μια κοπέλα και σε δύο μήνες μου λέει: «Θέλω να χωρίσουμε γιατί δεν μπορώ να βγαίνω με έναν τόσο όμορφο άντρα δίπλα μου». Και της λέω: «Συγγνώμη που με έκανε έτσι ο Θεός».

Οι 5 στις 4 στο Game of Love ήταν πλαστικοποιημένες. Έχω κάνει μια φορά σχέση με μία που ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δεν με ενοχλεί, είμαι υπέρ στις βελτιώσεις, αρκεί να μην ξεπερνούν το όριο».

Μάνος Βροντζάκης

«Η μάνα μου όταν βλέπει γυμνές μου φωτογραφίες τις κάνει κοινοποίηση στις φίλες της»