Λιανός: Γιατί να μην είμαι κολλητός με τον Πουνέντη ή τον Βαλεντίνο… να παίζουν τα κομμάτια μου τα ραδιόφωνα;

Διαβάστε τι είπε για τις δημόσιες σχέσεις που...δεν κάνει.

Σε συνέντευξη του στην Κατερίνα Σταυρίδου και το περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ» μίλησε για τα τηλεοπτικά και μουσικά του σχέδια.

 – Τελικά, θα σε δούμε και στο παιχνίδι «Γαλιλαίο» του ΑΝΤ1;

«Δεν είναι ακριβώς παιχνίδι, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Έχει να κάνει με διάφορα περίεργα πειράματα, τα οποία έχουν διεξαχθεί από ριψοκίνδυνους κασκαντέρ. Η εκπομπή επιχειρεί να λύσει μικρές απορίες που έχουμε για διάφορα πράγματα. Τα γυρίσματα έγιναν στη Σερβία και πιστεύω ότι πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα».

– Πριν είχες πάει και στην Αργεντινή, για το «Wipe out».

«Ναι, ήμουν εκεί τον Απρίλιο. Γυρίσαμε το “Wipe out Ελλάδα-Τουρκία”, που είναι συμπαραγωγή με τους Τούρκους. Πέρασα καταπληκτικά, ήταν ένας μήνας ξεκούρασης για μένα, γιατί προερχόμουν από τα γυρίσματα της εκπομπής “Μπες στο κλίμα” του ΣΚΑΪ, τα οποία ήταν εξαντλητικά, γυρίσαμε όλη την Ελλάδα. Ένιωθα λοιπόν σαν να βρίσκομαι στην παιδική χαρά».

– Πώς ήταν η συνεργασία των Ελλήνων και Τούρκων παικτών;

«Είχε πολλή πλάκα. Έπρεπε να περάσουν 1-2 μέρες για να καταλάβουμε ότι έχουν πλάκα, όπως κι αυτοί το ίδιο για μας».

– Όλο αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας με τις τούρκικες σειρές το γνώριζαν οι συμμετέχοντες;

«Ναι, φυσικά, και τους κάνει εντύπωση, όπως μας είπαν. Γενικότερα, δεν είναι μόνο οι Έλληνες που τις βλέπουν φανατικά. Και στη Σερβία που ήμουν πρόσφατα το ίδιο συνέβαινε».

– Τι δεν υιοθέτησες από το λαμπερό κόσμο της σοουμπίζ;

«Πάρα πολλά, και με κατηγορούν γι’ αυτό. Δεν είμαι ο άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων, που σηκώνει το τηλέφωνο απλώς και μόνο για να πει ένα “γεια”, έχοντας στο μυαλό του ότι αυτός ο άνθρωπος αύριο θα τον βοηθήσει σε κάτι. Αυτό το πλήρωσα και το πληρώνω. Όταν βγάζω κάποια κομμάτια που τα θεωρώ καλά και δεν τα παίζουν τα ραδιόφωνα, χτυπάω το κεφάλι μου. Λέω: “Γιατί, ρε γαμώτο, να μην είμαι κολλητός με τον Μάκη Πουνέντη, τον Βαλεντίνο ή οποιονδήποτε; Από την άλλη, κάνω αυτό που κάνω όσο πιο αυθόρμητα και αυθεντικά μπορώ. Δεν μπορώ να μπω σε αυτόν το ρυθμό. Και το αστείο είναι ότι είμαι κοινωνικός, απλώς νομίζω ότι σε αυτόν το χώρο έχουν δημιουργήσει όλοι τόσες άμυνες, που ουσιαστικά οι σχέσεις παραμένουν επιφανειακές».