Λιάγκας: Με την Φαίη θα χωρίσουμε κάποια στιγμή τηλεοπτικά

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο ίδιος και η Φαίη, δεν επιθυμούν να ταυτίζονται ως τηλεοπτικοί σιαμαίοι και υπογράμμισε ότι: »Κάποια στιγμή θα χωρίσουμε τηλεοπτικά και θα ξανακάνουμε ξεχωριστά εκπομπές. Οι καριέρες μας ήταν μοναχικές και θα ξαναγίνουν. Αυτό που κάνουμε τώρα, μας αρέσει, αλλά εγώ προσδιορίζω ότι θα κρατήσει ακόμα 2 χρόνια. Έτσι κι αλλιώς, τα συμβόλαιά μας λήγουν στο τέλος της σεζόν».

Παραδέχτηκε ότι τον ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα νούμερα τηλεθέασης, χωρίς όμως, να τον φέρνουν σε αμηχανία. Όσον αφορά στο γεγονός ότι η εκπομπή τους κέρδισε και στο νεανικό κοινό, όπου θριάμβευε η Ελένη Μενεγάκη, χάρηκε πολύ, αλλά ενεργοποιήθηκε περισσότερο.

Για την παραφιλολογία σχετικά με το κόψιμο εκπομπών και καναλιών, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι είναι κάτι που τον θλίβει και τον δυσαρεστεί ιδιαίτερα. »Είναι υποχρέωση όλων όσοι δουλεύουμε στα ΜΜΕ, να προσπαθήσουμε να κρατηθεί ζωντανό το μετερίζι των εκπομπών και να μην μπαίνουν στη θέση τους τούρκικες σειρές. Θα είναι τραγικό να μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE