Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο Ναυάγιο

Λεωνίδας Κακούρης

Με τον καπετάν Στελή επανέρχεται τηλεοπτικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Αν και ο Λεωνίδας Κακούρης είχε αποφασίσει να απέχει την φετινή σεζόν από την μικρή μας οθόνη, το «Ναυάγιο» ήρθε για να αλλάξει τα σχέδια του. Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα εξηγώντας τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση του MEGA.

Φέτος είχατε αποφασίσει να μην κάνετε τηλεόραση. Τι είναι αυτό που σας κέντρισε, ώστε τελικά να μπείτε στη διαδικασία των γυρισμάτων μιας καινούργιας σειράς;

Ένας λόγος που με έκανε να πω το «ναι» είναι γιατί ιδιοσυγκρασιακά ο Στελής είναι εντελώς διαφορετικός απ’ όσους ήρωες έχω υποδυθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας καλός, θετικός άνθρωπος. Ο ρόλος δεν είναι πολύ μεγάλος σε έκταση, χωρίς αυτό φυσικά να μειώνει καθόλου τη σημαντικότητα του, οπότε δεν με απασχολεί πολλές μέρες. Έχω μία με δύο φορές την εβδομάδα γύρισμα. Αν ήταν μεγάλος σε έκταση, με καθημερινά γυρίσματα, δεν θα έβγαινε το πρόγραμμα καθώς αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμένα θεατρικά.

Αυτή την περίοδο κάνω πρόβες προετοιμάζοντας τον «Βασιλιά Ληρ». Το πρόγραμμα μου είναι ασφυκτικό, τουλάχιστον μέχρι να ανέβει η παράσταση.