Λένα Φλυτζάνη: Μιλά για πρώτη φορά για την ανάληψη του μεσημβρινού δελτίου στον ΣΚΑΪ

Λένα Φλυτζάνη

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αντικατέστησε την Εύα Αντωνοπούλου μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον σταθμό τον περασμένο Μάιο.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Κ» της Καθημερινής της Κυριακής παραχώρησε η Λένα Φλυτζάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman του ΣΚΑΪ μιλά για πρώτη φορά για την ανάληψη του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων που της ανέθεσε ο σταθμός, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου τον περασμένο Μάιο έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

«Ανέλαβα ένα προϊόν το οποίο ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο και το δικό μου στοίχημα ήταν να το κρατήσω εκεί και ταυτόχρονα να βάλω τη δική μου σφραγίδα», δηλώνει η Λένα Φλυτζάνη στη Μαρία Αθανασίου.

«Είχα την αγωνία να είμαι καλή στη δουλειά μου, να προσθέσω τα δικά μου χαρακτηριστικά και αυτό τελικά να βρει ανταπόκριση. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν, οπότε δούλευα, δουλεύω και θα δουλεύω πολύ σκληρά», παραδέχεται η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αμέσως μετά.

«Δεν θέλω να έρθει μια στιγμή που θα πω «Λένα, θα μπορούσες να είχες πει και αυτό» ή «Θα μπορούσες να είχες διαβάσει περισσότερο». Πλέον πατάω καλύτερα στα πόδια μου απ’ ό,τι πριν από έναν μήνα. Θέλω κάθε μέρα που περνάει να κατακτώ και λίγα τετραγωνικά από τον χώρο στον οποίο είμαι», σημειώνει η Λένα Φλυτζάνη.

Όσον αφορά το τι σκεφτόταν εκείνο το μεσημέρι του Ιουνίου, που κλήθηκε να παρουσιάσει το πρώτο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Εύα Αντωνοπούλου, η Λένα Φλυτζάνη εξομολογείται: «Όλα καλά, το έχω κάνει κι άλλες φορές, κάνε μόνο να μην πάει κάτι στραβά σήμερα που είναι όλα κάτω από μεγεθυντικό φακό».