Λευτέρης Πετρούνιας: Ξεκαθαρίζει τι ακριβώς ήθελε να πει για το #metoo

Λευτέρης Πετρούνιας

"Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη" υπογραμμίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Στις δηλώσεις για το ελληνικό #metoo θέλησε να επανέλθει ο Λευτέρης Πετρούνιας, μέσα από τα social media, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό» είχε δηλώσει ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, ύστερα από ερώτηση που δέχθηκε από τον ρεπόρτερ Ιορδάνη Παπακυριακού, σε αποσπάσματα που προβλήθηκαν το πρωινό της Πέμπτης.

Λίγες ώρες αργότερα, λοιπόν, επειδή οι συγκεκριμένες δηλώσεις σχολιάστηκαν έντονα στις πρωινές εκπομπές, ο Λευτέρης Πετρούνιας επέλεξε να τοποθετηθεί εκτενώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ξεκαθάρισε πως «η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι καθένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη».

Στο αμέσως επόμενο, δε, story του, ο Λευτέρης Πετρούνιας γύρισε λίγους μήνες πίσω και έβαλε εκ νέου την δημοσίευση που είχε κάνει για τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως από την Σοφία Μπεκατώρου.

Έτσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκαθάρισε ακριβώς τι ήθελε να εκφράσει…