Λάζος Μαντικός – Αθηνά Κουρή: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Μαντικός Κουρή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το γνωστό ζευγάρι - Οι φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο.

Γονείς έγιναν σήμερα 17/7 για πρώτη φορά ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός και η σύζυγός του Αθηνά Κουρή. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογράφου στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάζος Μαντικός θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του για τη γέννηση της κόρης του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μέσω κάποιων φωτογραφιών από το μαιευτήριο.

«Σήμερα της Αγίας Μαρίνας, προστάτιδας των παιδιών και του τοκετού ! Και κάπως έτσι το πρώτο στάδιο του ονείρου ολοκληρώθηκε. Μην το βάζετε κάτω… Εξωσωματική μέσω δημοσίου νοσοκομείου στο «ΕΛΕΝΑ», μπήκαμε δυο με όνειρα και βγήκαμε τρεις.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον γυναικολόγο μας Νικόλαο Παπαριστείδη, την πρώην και νυν διοίκηση κα Κοντοσταθάκου και κα Γεννηματά, καθώς και όλο το προσωπικό για όλα όσα έκαναν για εμάς. Αλλά και Υπουργείο Υγείας που βοηθάει ζευγάρια που δεν είναι οικονομικά ευκατάστατα να γίνουν γονείς! Όποτε βρίσκω ευκαιρία θα το τονίζω! Γίνεται και εξωσωματική γονιμοποίηση μέσω δημοσίου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Λάζος Μαντικός.