Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκλονίζει ο Διονύσης Σαββόπουλος

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

"Οι χαρισματικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι σαν και εσένα είναι κατά βάθος ντροπαλοί και όταν τολμήσουν πια, να βγουν έξω και να τα πουν..."

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «έφυγε» και πίσω του άφησε μόνο φίλους που τον αγαπούν και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, αναρτώντας ένα βίντεο από κοινή τους συναυλία με το τραγούδι «Τι ζητάω;», γράφει λόγια που προκαλούν συγκίνηση:

«Γεια σου ρε Λαυρέντη! Συνθέτη εσύ μεγάλων επιτυχιών, τραγουδιστή με φωνή όχι ωραία αλλά πολύ γοητευτική και εντελώς δική σου. 
Παίξαμε πολλές νύχτες μαζί, εσύ και εγώ. 
Εσύ άλλοτε σαν μουτρωμένο παιδί και άλλοτε σαν καλόκαρδος καπετάνιος με πλούσιο γέλιο. Οι χαρισματικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι σαν και εσένα είναι κατά βάθος ντροπαλοί και όταν τολμήσουν πια, να βγουν έξω και να τα πουν –αισθήματα, σκέψεις, γρατσουνιές- είναι σαν να χάνουν το έδαφος κάτω απ΄τα πόδια τους και τότε πάνε να ακουμπήσουν σε κάτι που μοιάζει με θυμό και άλλοτε με ξεγνοιασιά. Τέλος πάντων.
Αιωνίως παρούσα η φωνή σου ρε Λαυρέντη, γιατί είναι αληθινή, περήφανη και ελεύθερη. 
Ζωή σε εσάς Ελένη, Μαρία Κλάρα, Σωκράτη και σε εσάς καλοί μου ομότεχνοι, διότι χάσαμε έναν διακεκριμένο συνάδελφο, έναν αγαπημένο.
Γλυκό φθινοπωράκι σου εύχομαι Λαυρέντη μου και σε χαιρετώ».

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατρίχιασαν οι πάντες από τη φωνή της κόρης του!

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».