Λαμπερή βραδιά γενεθλίων για τον Σπύρο Μπούμπουρα [pics]

Σπύρος Μπούμπουρας

Ήταν μία υπέροχη νύχτα γεμάτη αγάπη και αληθινές ευχές.

Το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης το κτήμα Λαάς της Παιανίας γέμισε από τα ζεστά λόγια αλλά και την χαρούμενη ενέργεια ανθρώπων του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου. Αφορμή  για τη μοναδική συνάθροιση υπήρξαν τα γενέθλια του 25χρονου αντιπροέδρου του Ιδρύματος Μπούμπουρα, Σπύρου Μπούμπουρα.

Οι Μάριος Γεωργιάδης, Γιάννης Μώραλης και Βάλια Κυριαζή, Γιώργος Καπουτζίδης, Γιώργος Αρσενάκος, Αντώνης Λουδάρος, Ντίνα Νικολάου, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, Νίκη Τζαβέλλα, Παύλος Μαυροιδης και Λίτσα Πισκερά έδωσαν τις πιο εγκάρδιες ευχές τους στον εορτάζοντα- που έσβησε με συγκίνηση τα 25 κεριά της τούρτας του.

Παρόντες και οι δημοσιογράφοι Γωγώ Αυγερινοπούλου, Διονυσία Ζαπατίνα, Γρηγόρης Μελάς, Ρούλα Κουσκουρή, Πέννυ Θωμοπούλου, Τζοάννα Χριστοφόρου, Μάγδα Τσέγγου και Γιάννης Βίτσας.

Με πολύ αγάπη και στοργή ο πρόεδρος του ιδρυματος Μπούμπουρα, Παντελής Μπούμπουρας, η σύζυγος του Θεοδώρα αλλά και τα αδέλφια του αντιπροέδρου του Ιδρυματος, Βασίλης και Όλγα, ήταν δίπλα στη πιο όμορφη ημέρα του Σπύρου που υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τις ευχές των προσώπων της οικογένειας του.  Η ουσιαστική ευτυχία άλλωστε έγκειται μόνο στην ατόφια και άνευ όρων αγάπη.