Λαμπερή πρεμιέρα για την Ευρυδίκη στο Hotel Ερμού

Ευρυδίκη

Το πρώτο live της Ευρυδίκης εξελίχθηκε σε διπλό πάρτι καθώς γιόρτασε την ημέρα της γυναίκας και τα γενέθλια της αγαπημένης φίλης της Πέγκυ Ζήνα.

Η αγαπημένη καλλιτέχνις με τη σπουδαία φωνή και την αστείρευτη ενέργεια, υποδέχτηκε την μοναδική Πέγκυ Ζήνα , η οποία γιόρτασε και τα γενέθλιά της στη σκηνή με μια τούρτα έκπληξη που οργάνωσε η Ευρυδίκη.   Οι δυο τους μοιράστηκαν τη σκηνή και χαρίσαν  στο κοινό κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους καθώς και ντουέτα έκπληξη σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική συνάντηση.

Ο αγαπημένος σε όλους Μύρωνας Στρατής μαζί με  την κιθάρα του και την αστείρευτη ενέργεια του πάνω στο stage ξεσήκωσε τους καλεσμένους του Hotel Ermou ερμηνεύοντας τα τραγούδια του.

Πολλοί κι αγαπημένοι φίλοι παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή βραδιά όπως ο Γιώργος Λύρας , η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Αναστάσιος Ράμμος , η Μαρία Ηλιάκη, η Κική Τσόλκα κ.α.

H Ευρυδίκη κάθε Πέμπτη μας προσκαλεί σε ένα ανατρεπτικό ταξίδι στο χρόνο με έμφαση στις αγαπημένες δεκαετίες των 60’ς, 70’ς, 80’ς και 90’ς, έχοντας στο πλευρό της τον ταλαντούχο Νικόλα Ραπτάκη, την εξαιρετική μπάντα της, αλλά και super special καλεσμένους- έκπληξη, που θα κάνουν το Hotel Ερμού το πιο hot meeting point της Πέμπτης!

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, η Ευρυδίκη φιλοξενεί στο δεύτερο πάρτυ της τον Γιώργο Θεοφάνους , τη μοναδική Τάμτα  και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.