Λάκης Λαζόπουλος: «Ήταν η αρχή ενός πολέμου με τον Alpha»

Λάκης Λαζόπουλος

"Ήμουν η πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν, μια εκπομπή που έχει διακριθεί. Και μετά ξεκίνησε ένας πόλεμος" σημειώνει, μέσα σε όλα, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί ο Λάκης Λαζόπουλος στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο τέλος της πολυετούς συνεργασίας του με τον Alpha καθώς και την υποστήριξη που είχε από τον Δημήτρη Κοντομηνά στην περιπέτεια υγείας της συζύγου του.

Στην αρχή του βιβλίου σου μιλάς για το τέλος της συνεργασίας σου με την τότε διοίκηση του Alpha, που συνδυάστηκε με την αφετηρία της περιπέτειας υγείας της γυναίκας σου. Ήταν μια περίοδος δύσκολη όχι μόνο προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά.

Δεν ήταν το τέλος μιας συνεργασίας αλλά η αρχή ενός πολέμου. Ήμουν η πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν, μια εκπομπή που έχει διακριθεί. Και μετά ξεκίνησε ένας πόλεμος.

Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος του βιβλίου ευχαριστείς τον Δημήτρη Κοντομηνά για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία της Τασούλας.

Για όποιο λόγο και να το έκανε το έκανε. Ενδιαφερόταν, έπαιρνε και ρωτούσε για την υγεία της. Και για μένα αυτό μετράει. Όταν ένας άνθρωπος μου έχει δώσει και σωστά, όμορφα πράγματα, δεν θα μπορούσα να τα πετάξω όλα μαζί. Έχω μάθει από τους ανθρώπους στη ζωή να κρατάω τα ωραία. Δεν είναι πως συγχωρώ με την έννοια της συγχώρεσης αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κρατάς τα κακά. Αυτή είναι η άοψη μου.

Γράφεις στο βιβλίο σου πως εκείνη την εποχή είχε δοθεί εντολή να μη σου επιτραπεί να βγαίνεις να μιλάς ζωντανά στην τηλεόραση. Γράφεις για απειλές που δέχθηκες.

Ναι, όλα αυτά συνέβησαν. Και δεν τα αναλύω, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μου σε αυτό το βιβλίο. Τα περιγράφω στοιχειωδώς γιατί δεν θέλω να ξεφύγει το θέμα μου. Είναι κάτι που το έχω βιώσει έντονα μέσα στα χρόνια. Απλά τότε παράγινε το κακό.

Είναι κάτι που σήμερα έχει καταλαγιάσει ή συνεχίζεις να το ζεις;

Συνεχίζω να το ζω, αλλά όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό.