Λάκης Λαζόπουλος: Ακύρωσε την καλοκαιρινή του περιοδεία μετά την περιπέτεια υγείας του

Λάκης Λαζόπουλος

Η ανάρτηση που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για την ακύρωση της περιοδείας της παράστασης "Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη".

Περιπέτεια με την υγεία του είχε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος και μετεφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική το Σάββατο, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε. Την Δευτέρα πήρε τελικά εξιτήριο κι ύστερα από παρότρυνση των γιατρών, ακύρωσε την περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» για να ξεκουραστεί.

Ο ηθοποιός μάλιστα δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στον λογαριασμό του στο Instagram: «Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο στις 09.30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11.30. Η μικρή περιπέτεια έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του όμως, του κυρίου Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση και από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα. Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» με το θέατρο του Νέου Κόσμου, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές τη Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη κι αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου».