Λάκης Γαβαλάς: «Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του, δυστυχώς δεν ήξερε…»

Λάκης Γαβαλάς

«Αν τον είχα δίπλα μου θα τον συμβούλευα να…»

Στον ΑΡΤ 90, 6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μιχάλη Ασλάνη και τον Άγγελο Μπράτη.

«Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος ο Μιχάλης Ασλάνης. Δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η αυτοχειρία, εγώ ζω για να ταλαιπωρώ αυτούς που με αμφισβητούν! Είναι τρόπος ζωής μου!

Τον Μιχάλη Ασλάνη αν τον είχα δίπλα μου θα τον συμβούλευα να επέλεγε καλύτερους συνεργάτες και να είχε σκοπό του να πουληθεί σε μια πολυεθνική εταιρεία. Δυστυχώς δεν ήξερε ότι το ταλέντο δεν είναι αρκετό για να μπορέσει κανείς να κρατήσει μια επιχείρηση», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Τον Άγγελο Μπράτη τον ξέρω προσωπικά. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί! Θεωρώ ότι είναι σε ένα κλουβί το οποίο κάθε τόσο λυγίζει και το ξανά ισιώνει και ξανά λυγίζει. Είναι αδικημένος στο GNTM. Δεν είναι καλός και δεν είναι τηλεοπτικός! Αν θα φύγει από αυτό το πράγμα θα αφοσιωθεί περισσότερο στη δουλειά του! Μπορεί να θεώρησε ότι έτσι θα αναγνωριστεί! Του το εύχομαι!», είπε ο Λάκης.