Λάκης Γαβαλάς: «Άδειασε η Μύκονος και όλοι ήταν στο πάρτι μου»

Λάκης Γαβαλάς

"Ήμουν ο Scorpios της εποχής. Γίνονταν πάρτι στα οποία έρχονταν 3000 άτομα. Τα Liar Jet κατέκλυζαν το αεροδρόμιο", λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Τις τελευταίες μέρες το όνομά του έχει γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ, καθώς ύστερα από πολλά χρόνια, η βίλα του στη Φτελιά της Μυκόνου άλλαξε χέρια, έναντι του ποσού του 1,91 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει στο Mykonos Post και μεταξύ άλλων εξομολογείται για τα περίφημα πάρτι του, στον Μαρίνο Βυθούλκα.

Τα πάρτι του Λάκη Γαβαλά έχουν αφήσει εποχή, καθώς ήταν από τα πιο κοσμικά event του νησιού. Όλοι ήθελαν να πάνε στα πάρτυ του Λάκη, διότι ήταν ένας υπέροχος οικοδεσπότης. «Ήμουν ο Scorpios της εποχής. Γίνονταν πάρτι στα οποία έρχονταν 3000 άτομα. Τα Liar Jet κατέκλυζαν το αεροδρόμιο, καθώς έρχονταν όλες οι γνωριμίες μου από το εξωτερικό. Έπαιρνα τα καλύτερα κρέατα από τον Μαδούπα. Για τα πάρτι μου πλήρωνα αμύθητα ποσά και το ξέρουν όλοι αυτό. Από την Αθήνα ερχόταν όλο το catering. Είχα πενήντα άτομα προσωπικό. Φαντάσου πως έρχονταν δυο φορτηγά από την Αθήνα με τα ηχητικά συστήματα, ώστε να να καλύφθούν οι ανάγκες του πάρτι», περιγράφει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Το πρώτο μου πάρτι το έκανα το 1991. Έκτοτε έκανα δυο πάρτι. Ένα που ουσιαστικά ήταν το Welcome Summer, που καλωσόριζα το καλοκαίρι και γινόταν στα μέσα Ιουνίου και το Goodbye Summer που γινόταν περί τα τέλη Αυγούστου. Θυμάμαι πως στο πρώτο πάρτι είχαν έρθει η Άννα Βέλτσου, ο Καρέλλας, ο Ferre», αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

Από τα πάρτι του Λάκη στη Μύκονο πέρασαν όλοι οι διάσημοι. Valentino, Jean Paul Gaultier και Dolce & Gabbana, είναι ελάχιστα από τα τρανταχτά ονόματα που έδωσαν το παρών στη βίλα της Φτελιάς. Ωστόσο, ο Λάκης ήταν φιλόξενος και καλός οικοδεσπότης με όλον τον κόσμο. Δεν είχε τη στόφα του απρόσωπου επιχειρηματία.

Το τελευταίο πάρτι που έκανε ήταν το 2011. Τι είναι αυτό που θυμάται από εκείνο το πάρτι; «Τι να θυμάμαι; Άδειασε η Μύκονος και όλοι ήταν στο πάρτι μου», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Λάκης Γαβαλάς.

Πηγή: mykonospost.gr