Λαχτάρα για την Στέλλα Καλλή

Στέλλα Καλλή

Η περιπέτεια της τραγουδίστριας ανοιχτά του Πόρου κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Μια βόλτα με το τζετ σκι στα ανοιχτά του Πόρου εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τη Στέλλα Καλλή. Λίγο πριν αρχίσουν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της με τον Νίκο Οικονομόπουλο σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει διακοπές στο καταπράσινο νησί του Σαρωνικού. Εκεί, όμως, η μοίρα τής έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Σύμφωνα την εφημερίδα «Espresso», η Στέλλα κατέλυσε στο «Sirene Blue Resort», στην περιοχή Μοναστήρι, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο διαθέτει ακόμη και ιδιωτική παραλία.

[dfp_ads id=236982]

Από το συγκεκριμένο σημείο η τραγουδίστρια πήρε ένα τζετ σκι το μεσημέρι της Τρίτης για να κάνει μια βόλτα. Στην αρχή όλα πήγαιναν ρολόι και η ίδια απολάμβανε το απέραντο γαλάζιο της ήρεμης θάλασσας. Κάποια στιγμή, όμως, κι ενώ είχε απομακρυνθεί αρκετά από την ακτή, το τζετ σκι παρουσίασε βλάβη και η μηχανή του έσβησε.

Η τραγουδίστρια προσπάθησε μάταια να το ξαναβάλει μπρος. Έτσι, βούτηξε στο νερό και άρχισε να κολυμπάει προς την ακτή. Επειδή, όμως, είχε απομακρυνθεί πολύ, δεν κατάφερε να προσανατολιστεί αμέσως και κάποια στιγμή άρχισε να κουράζεται, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί. Όπως μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της, χρειάστηκε να κολυμπήσει πάνω από δύο ώρες μέχρι να καταφέρει να φτάσει στην παραλία. Όταν, μάλιστα, βγήκε τελικά από τη θάλασσα, ήταν τόσο χλωμή, που τα μέλη της παρέας της τρόμαξαν.

Το σοκ, ωστόσο, ήταν πολύ μεγαλύτερο για την ίδια τη Στέλλα, που είχε μόλις βιώσει μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου διέθεσε το ελικόπτερο της επιχείρησης, το οποίο μετέφερε τη Στέλλα Καλλή στο Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς. Πλέον η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και προσπαθεί ν’ αφήσει πίσω της το δυσάρεστο συμβάν.

Πηγή: Espresso