Κυριάκος Κυανός: «Έβαλε φωτιά σε μπουκάλια με ουίσκι και έδωσε από ένα 500ευρω σε κάθε λουλουδού»

Κυριάκος Κυανός

«Είχε κάνει έναν λογαριασμό γύρω στα 29.000 ευρώ και, όταν θέλησαν από το μαγαζί να του κάνουν σκόντο, δεν το δέχτηκε», είπε ο Κυριάκος Κυανός.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε ο Κυριάκος Κυανός. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που του έχει συμβεί με έναν πελάτη στα μπουζούκια.

Στο ξεκίνημά σου συνεργάστηκες με την Κατερίνα Στανίση, το ίδιο και φέτος… Πώς ήταν αυτή η καλλιτεχνική σύμπραξη;

Είμαι μια υπέροχη καλλιτέχνις η Κατερίνα Στανίση, μια καθαρή και αυθεντική ψυχή, που αγαπάει το τραγούδι, δίνει αγάπη και μόνο καλές κουβέντες έχει να πει για όλους. Εκπέμπει τη θετική αύρα μιας παλιότερης και καλύτερης εποχής. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι κοινές εμφανίσεις μας στο Εμπατή North και τώρα ο ο ίδιος επιχειρηματίας ετοιμάζει έναν υπέροχο καλοκαιρινό χώρο, όπου -εκτός απρόοπτου- θα είμαστε και πάλι μαζί (με ανανεωμένο σχήμα) από τα μέσα Ιουνίου.

«Ολοι τα χέρια πάνω» λέει ένα τεράστιο σουξέ που έκανες στο παρελθόν με τους Master Tempo. Ποια είναι η μεγαλύτερη «ζημιά» που έχει γίνει σε live σου;

Δεν μπορώ να ξεχάσω έναν πελάτη, που στην πορεία έγινε και φίλος, ο οποίος είχε έρθει στο μαγαζί, που, όπως σου είπα, υπήρχε το βέτο περί δισκογραφίας. Ο άνθρωπος αυτός πέταξε στην πίστα ό,τι λουλούδι υπήρχε εκείνο το βράδυ, μετά έβαλε φωτιά σε μπουκάλια με ουίσκι και στο τέλος έδωσε φιλοδώρημα από ένα 500εύρω, που μόλις είχαν βγει τότε, σε κάθε λουλουδού. Είχε κάνει έναν λογαριασμό γύρω στα 29.000 ευρώ και, όταν θέλησαν από το μαγαζί να του κάνουν σκόντο, δεν το δέχτηκε. Το μόνο που ζήτησε ήταν να δει δική μου αφίσα έξω από το κέντρο την επόμενη φορά που θα ερχόταν, όπως και έγινε.