«Με κυνηγούσε ο Καρβέλας στα σοκάκια της Μυκόνου! Ευτυχώς τη γλίτωσα…»

Πέτρος Νάζος

«Ήταν η περίοδος που η Άννα Βίσση είχε ξυρίσει τη μια πλευρά του κεφαλιού της…».

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε ο δημιουργός του Mykonos Live TV, Πέτρος Νάζος, ο οποίος εξομολογήθηκε ένα περιστατικό, όπου ο Νίκος Καρβέλας άρχισε να τον κυνηγάει στα σοκάκια της Μυκόνου.

Πέτρος Νάζος

«Το Σεπτέμβριο του 2015, ο σύντροφος του ηθοποιού Luke Evans μόλις αντιλήφθηκε πως ήμασταν στην παραλία της Ελιάς, ήρθε προς το μέρος μας, με σκοπό να σπάσει τις φωτογραφικές μηχανές και την κάμερα. Ύστερα, ξεκίνησε να μας φωτογραφίζει με το δικό του κινητό και να μας απειλεί πως θα μας κάνει μήνυση. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να συμβεί κάτι δυσάρεστο».

Κάτι αντίστοιχο του είχε συμβεί, όπως λέει, πριν από δέκα χρόνια, με τον Νίκο Καρβέλα. «Ήταν η περίοδος που η Άννα Βίσση είχε ξυρίσει τη μια πλευρά του κεφαλιού της. Το μουσικό δίδυμο ήταν στη Μύκονο και εγώ φυσικά σε συναγερμό! Όταν ο Καρβέλας κατάλαβε πως τους βιντεοσκοπούσα, άρχισε να με κυνηγάει μέσα στα σοκάκια. Ευτυχώς τη γλίτωσα! Επειδή η κάμερα ήταν πολύ μικρή, την έκρυψα μέσα στα μαλλιά μιας φίλης μου, ώστε να μην την αντιληφθεί και μου την πάρει», είπε ο Πέτρος Νάζος.