Ξέσπασε ο Μέμος Μπεγνής στα social media – «Πόσο λυπάμαι, εμετοί»

Μέμος Μπεγνής

"Καταλαβαίνετε την παράνοια;;; Μόνο εγώ εξοργίζομαι;"

Την έντονη δυσαρέσκεια του θέλησε ο Mέμος Μπεγνής να εκφράσει, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εστίασε σε ένα στιγμιότυπο που προφανώς συνάντησε στο διαδίκτυο και αφορά στην δημόσια περιφορά ενός ταύρου, που σύμφωνα με τον Μέμο Μπεγνή, οι «Χριστιανοί περιφέρουν το άμοιρο ζωντανό, βάζοντας παιδάκια πάνω του, περιχαρείς και ικανοποιημένοι για το έργο τους, πριν το πάνε για σφαγή».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημειώνει στο μήνυμα του:

«Οι «Χριστιανοι» περιφέρουν το άμοιρο ζωντανό, βάζοντας παιδάκια πάνω του, περιχαρείς και ικανοποιημένοι για το έργο τους, πριν το πάνε για σφαγή… κι αυτή τη στιγμή ο «Πανάγαθος» κοιτάει από ψηλά και χαίρεται με τούτη την εικόνα και περιμένει τη στιγμή που το αίμα θα εκσφενδονίζεται απ τον λαιμό του ταύρου. Και οι παρεβρισκομενοι χαίρονται που ένα αθώο πλάσμα βασανίζεται πιστεύοντας ότι είναι καλοί Χριστιανοί και καλοί άνθρωποι. Ποιος καλός και αγαθός θεός θα χαιρόταν με όλα αυτά; Πόση υποκρισία και κατάντια σε όλα αυτά. Καταλαβαίνετε την παράνοια;;; Μόνο εγώ εξοργίζομαι; Πόσο λυπάμαι….Εμετοί….»

Ποια είναι αλήθεια η δική σας άποψη για το ξέσπασμα του ηθοποιού;