Ξέσπασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ντροπή σας, μας ευχηθήκατε να πεθάνουμε, να βγάλουμε καρκίνο»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Δείτε όλα όσα έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε κατά όλων όσοι έχουν μιλήσει άσχημα για τον ίδιο και την Ιλάειρα Ζήση.

«Ζήτω ο έρωτας! Τα συναισθήματα είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Τι σημασία έχει αν είναι κάποιος επώνυμος ή όχι; Άνθρωποι είμαστε και νιώθουμε. Τι σημασία έχει η ηλικία ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός; Γιατί δεν αντέχετε τη χαρά του άλλου; Γιατί θέλετε να τον βλέπετε στα πατώματα; Για να τον λυπάστε και να παίρνετε αξία; Ο αληθινός έρωτας δεν κρύβεται… είναι στιγμές που θες να πάρεις μια ντουντούκα και να το φωνάξεις! Εσείς τι πρόβλημα έχετε;

Σε όποιον δεν αρέσει να μην ασχολείται! Φτάνει πια με το ζήτημα της μη αποδοχής στην κοινωνία μας. Ας σταματήσει η ζήλια και ο φθόνος σε οτιδήποτε θυμίζει σε κάποιους ό,τι δεν ζουν οι ίδιοι. Την ξέρουμε αυτή τη χολή. Την νιώσαμε στο πετσί μας με την Ιλάειρα. Προσπαθήσατε πολλές φορές επώνυμοι και ανώνυμοι να μας γονατίσετε με σχόλια περί κάλπικου έρωτα, λευκού γάμου, ψεύτικων φιλών, τηλεοπτικών ανταλλαγμάτων κλπ.

Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε, να βγάλουμε τον καρκίνο, να μην κάνουμε παιδιά… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… τι σας κάναμε; τι σας ενοχλήσαμε; πόσο όμορφο να βλέπεις ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να φιλιέται… Η ενόχληση στη δημόσια έκφραση του έρωτα των ανθρώπων δεν πρέπει να αφορά εκείνους που τον ζουν. Αυτοί που ενοχλούνται πρέπει να το ψάξουν… Ερωτευτείτε!», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.