Ξέσπασε η Πελαγία Καζολέα με την περιπέτειά της για να βγάλει ταυτότητα: «Είμαστε με τα καλά μας;»

"Δηλαδή αυτά τα πράγματα Ελλάδα 2023; Να ταλαιπωρείς τον κόσμο και τους εργαζομένους;' ανέφερε η Πελαγία Καζολέα.

Το σκηνικό που αντίκρισε όταν πήγε να βγάλει ταυτότητα περιέγραψε η Πελαγία Καζολέα με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για την ταλαιπωρία τόσων ανθρώπων.

«Κορίτσια μου, αγόρια μου τι κάνετε; Καλημέρα. Λοιπόν, σήμερα το mood είναι έξαλλο. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να βγάλω ταυτότητα. Αυτό που υπήρχε ήταν 200 χρόνια πριν. Ουρά από 70χρονους και μες στην ζέστη οι περισσότεροι ηλικιωμένοι. Πραγματικά δεν κλείνουν ραντεβού, μόνο όταν είχαμε κορωνοϊό ήξερα να κλείνουν. Δηλαδή αν είσαι εργαζόμενος, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τον χρόνο σου. Μου είπανε ότι πηγαίνουν από 6 να πιάσουν ουρά, ενώ το αστυνομικό τμήμα ανοίγει στις 8 κι αν πας στις 8 και πάρεις π.χ. το νούμερο 60, δεν ξέρουν αν θα σε εξυπηρετήσουν κιόλας γιατί κλείνει στις 14:00 και χάνεις τη σειρά σου και πας αύριο για άλλη σειρά» είπε αρχικά η Πελαγία Καζολέα.

«Δηλαδή αυτά τα πράγματα Ελλάδα 2023; Να ταλαιπωρείς τον κόσμο και τους εργαζομένους; Είμαστε με τα καλά μας; Γενικά ό,τι να ναι. Πάω να βγάλω τώρα φωτογραφίες να τις έχω έτοιμες κι αύριο λέω να πάω στις 6» συνέχισε η Πελαγία Καζολέα.