Ξεσπά ο Βασίλης Παϊτέρης για την Παρασκευή Κερασιώτη: «Μην κλαις και μην στεναχωριέσαι»

Βασίλης Παϊτέρης

"Ο ρατσισμός θα υπάρχει πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει" διευκρινίζει ο Βασίλης Παϊτέρης.

Ο Βασίλης Παϊτέρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου με αφορμή το συναισθηματικό ξέσπασμα που είχε, λίγες ώρες νωρίτερα, η Παρασκευή Κερασιώτη στα social media. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να της τονίσει τους λόγους για τους οποίους και δεν πρέπει να κλαίει με τις ρατσιστικές επιθέσεις.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Παϊτέρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι δικοί της μάλλον δεν δουλεύουν γιατί δεν τους δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουν. Σε κάθε φυλή υπάρχουν και οι δουλευταράδες και οι τεμπέληδες και οι γρουσούζιδες και όλοι αυτοί. Πάντα υπάρχουν. Δεν μπορούμε να πούμε για όλους, όπως είπαν οι Γερμανοί για τους Έλληνες πως είναι τεμπέληδες. Δηλαδή είναι όλοι η Ελλάδα τεμπέληδες; Δεν γίνεται».

«Ήθελα να πω στην φίλη μας, την Κερασιώτη, την πανέμορφη αυτή κοπέλα που θέλω κάποια στιγμή να την πάρω σε ένα πολύ ωραίο τραγούδι τσιγγάνικο που έχω βγάλει για να είναι κοντά μου και να συμμετάσχει, να μην στεναχωριέται. Ούτε να κλαίει γιατί αυτά υπάρχουν».

«Ο ρατσισμός θα υπάρχει πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει. Γεννήθηκα στο χώμα και στο χώμα θα καταλήξω γιατί δεν παίρνουμε τίποτα μαζί μας. Όσα και να έχεις, όσα και να μην έχεις, καταλήγουμε εκεί που μοιραία φεύγουμε όλοι. Γι’ αυτό λέω στη φίλη μου, την Κερασιώτη να μην στεναχωριέται και να μην κλαίει γιατί γιατί υπάρχει αυτό» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασίλης Παϊτέρης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.