Ξεσπά ο Μιχάλης Οικονόμου για την Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Σπέρνει διχόνοια και φόβο»

Μιχάλης Οικονόμου

"Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ενάντια στην πυρηνική οικογένεια" εξηγεί ο Μιχάλης Οικονόμου.

Σε μια ανάρτηση «κόλαφο» προχώρησε ο Μιχάλης Οικονόμου, την Παρασκευή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή στάθηκε το block που δέχθηκε, όπως αναφέρει ο ίδιος, από την νομικό και πρόεδρο της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Με μπλόκαρε η κα. Λατινοπούλου. Στο τελευταίο της reel σπέρνει διχόνοια και φόβο με αφορμή την πρόθεση ψήφισης γάμου και τεκνοθεσίας στις ομόφυλες οικογένειες. Και φυσικά οποιαδήποτε διαφορετική φωνή την μπλοκάρει. Λοιπόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ενάντια στην πυρηνική οικογένεια» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός ο οποίος και μεγαλώνει ένα παιδάκι μαζί με τον αγαπημένο του σύντροφο.

«Σε τέτοιες μεγαλώσαμε, τέτοιες οικογένειες έχουν τα αδέλφια και οι φίλοι/ες μας, τις τιμάμε και τις σεβόμαστε. Εμείς απλά ζητάμε ισότητα για όλες τις οικογένειες της Ελλάδας, κάτι που ίσα ίσα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον θεσμό της οικογένεια. Και φυσικά το δικαίωμα της τεκνοθεσίας για εμάς, όπως και για όλους/ες. πάντα με τους ανάλογους αυστηρούς ελέγχους. Αυτό που πραγματικά πειράζει ανθρώπους τέτοιας ιδεολογίας, τι είναι; Η συμπερίληψη; Το ότι επικεντρώνονται στις διαφορές και όχι στα κοινά; Ο φόβος του διαφορετικού; Ή ότι θα φυτρώσουν από το μηδέν ομόφυλες οικογένειες» αναρωτήθηκε, επίσης, ο Μιχάλης Οικονόμου στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί για την… διαδικτυακή ιστορία, δε, πως λίγη ώρα νωρίτερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε υπογραμμίσει πως «δυστυχώς έρχονται πολύ δύσκολες ώρες για την Ελλάδα, πολύ δύσκολες μέρες. Δυστυχώς αυτή η ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ θα εφαρμοστεί γιατί ακριβώς την υπηρετεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας. Λυπάμαι πολύ, εμείς θα είμαστε εδώ ως Φωνή Λογικής, απέναντι σε όλη αυτή την παράνοια, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα της πυρηνικής οικογένειας. Γιατί η πυρηνική οικογένεια δέχεται πόλεμο και εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε έως ότου να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα».

Σε ένα σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση όμως, όπου αναφέρεται πως μπλοκαρίστηκε μια διαφορετική άποψη, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έδωσε σαφή απάντηση. «Δεν κάνω ποτέ μπλοκ για διαφορετική γνώμη. Κάνω όμως για τον τρόπο που την εκφράζει κάποιος».