Ξεσπά ο Χρίστος Αντωνιάδης για δημοσιεύματα περί κρίσης στον γάμο του: «Επιπόλαιο να βγάζουν συμπεράσματα»

Χρίστος Αντωνιάδης

"Πρέπει να στηρίξω δύο σπίτια και το δικό μου αλλά και αυτό που μένει η γυναίκα μου με την πεθερά μου" τονίζει ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με αφορμή την πρόσφατη σκηνική του συνύπαρξη με την Έλντα Πανοπούλου και την Άντζελα Δημητρίου. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, ο γοητευτικός ερμηνευτής θέλησε να δώσει σαφή απάντηση σε όσα δημοσιεύματα ήθελαν τον ίδιο και την σύζυγο του να περνούν κρίση μετά την γέννηση των παιδιών τους.

Υπήρχαν στιγμές που ζοριστήκατε οικονομικά στο μεγάλωμα των παιδιών;

Για ένα ζευγάρι είναι πραγματικά δύσκολο να μεγαλώνει παιδιά. Να φανταστείς ότι η γυναίκα μου έχει σταματήσει να εργάζεται εδώ και τρία χρόνια για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μεγάλωμα των παιδιών. Αν δεν είχα εγώ τη δουλειά μου ως τραγουδιστής που ευτυχώς μπορώ και βγάζω καλά χρήματα, θα είχαμε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Εγώ πρέπει να στηρίξω δύο σπίτια και το δικό μου αλλά και αυτό που μένει η γυναίκα μου με την πεθερά μου.

Ξεπεράστηκε η κρίση με τη σύζυγο σας μετά τη γέννηση των παιδιών;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σύζυγο μου που ζούμε από απόσταση, είναι επιπόλαιο να βγάζουν συμπεράσματα, όποιος είναι γονέας διδύμων καταλαβαίνει τι λέω. Είμαστε μια χαρά, απλά έχει χαθεί το «μεταξύ μας» και είναι απόλυτα λογικό αφού η προτεραιότητα μας είναι το μεγάλωμα των παιδιών μας. Βρίσκουμε παράθυρα κάθε εβδομάδα για να είμαστε μαζί, σε λίγο καιρό θα πάμε και διακοπές. Δεν βοηθάει και πολύ η δουλειά μου καθώς εγώ πρέπει να πάω να δουλέψω όταν όλοι οι άλλοι πάνε για ύπνο. Όταν υπάρχει αγάπη όμως μεταξύ δυο ανθρώπων όλα λύνονται.

Πηγή εικόνας: NDP Photo