Ξεσπά η Βίκυ Μανώλη: «Με κλείδωνε στο σπίτι»

Βίκυ Μανώλη

"Στην αρχή ήταν όλα όμορφα και ωραία, μέχρι που ήρθε η στιγμή που είδα έναν άλλον άνθρωπο", αποκαλύπτει η Βίκυ Μανώλη.

Η Βίκυ Μανώλη, το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση, αλλά και από τη σχέση της με τον Ανδρέα Φουστάνο, μιλάει για πρώτη φορά για την εφιαλτική σχέση που βίωσε στο παρελθόν, όχι με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, αλλά με έναν άλλον άντρα, ο οποίος τη ζήλευε παθολογικά και την είχε φέρει σε δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο εξομολογείται στη Secret και την Σάσα Σταμάτη: «Πριν από μερικά χρόνια, γνώρισα ένα αγόρι το οποίο φαινόταν πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων και πολύ δοτικός. Στην αρχή ήταν όλα όμορφα και ωραία, μέχρι που ήρθε η στιγμή που είδα έναν άλλον άνθρωπο. Αρχικά μου χάκαρε το κινητό, είχε όλους τους κωδικούς μου στα social media και παρακολουθούσε όλες τις συζητήσεις. Ακόμα και αν αυτό ήταν κάτι για δουλειά. Ερχόταν ξαφνικά σε εξόδους που έκανα με φίλες μου για να διαπιστώσει αν όντως του λέω αλήθεια.

Εφτασε στο σημείο κάποια βραδιά να είναι κάτω από το σπίτι μου για να δει αν θα βγω κρυφά, χωρίς να το ξέρει. Η κατάσταση ξέφυγε όταν του είπα «μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγω». Τότε δεν με άφησε να φύγω και κλείδωσε την πόρτα για να μείνω μέσα στο σπίτι.

Ηταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, γιατί δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ευτυχώς, έπειτα από λίγες ημέρες βρήκα την ευκαιρία να φύγω από το σπίτι και, όσο κι αν επέμενε, προχώρησα τη ζωή μου».