Ξεσπά η Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Θύμωσα, δεν είπα ποτέ κάτι ρατσιστικό»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Εδώ δέχτηκα bullying επειδή ανέβασα μια φωτογραφία με τα παιδιά μου από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε και σε όσους την αποκάλεσαν “ρατσίστρια” εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε on air.

Δέχτηκες και αρκετά αρνητικά σχόλια γι’ αυτά που είπες για τους μετανάστες και κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πουν ότι είσαι ρατσίστρια. Στενοχωρήθηκες;

Θύμωσα κυρίως, γιατί όλο αυτό ήταν ουσιαστικά μια ιστορία συνωμοσίας. Όποιος είδε το απόσπασμα και δεν αρκέστηκε σε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα κατάλαβε ότι δεν είπα ποτέ κάτι ρατσιστικό. Αυτό που είπα ήταν ότι οι μουσουλμάνοι κάνουν πολλά παιδιά, ακόμα κι αν δεν έχουν χρήματα για να τα συντηρήσουν, γιατί θέλουν να έχουν μεγάλες οικογένειες. Τι ρατσιστικό έχει αυτό;

Και ευτυχώς που σε κάποιες αναρτήσεις που έγιναν υπήρξαν και άνθρωποι που έγραψαν: «Δείτε το απόσπασμα γιατί δεν είπε αυτό για το οποίο την κατηγορείτε». Εδώ δέχτηκα bullying επειδή ανέβασα μια φωτογραφία με τα παιδιά μου από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Λες κι ευθύνομαι εγώ που βασανίζονται ζώα σε όλο τον πλανήτη.

Εννοείται ότι είμαι κατά του βασανισμού των ζώων και των πειραμάτων που γίνονται, αλλά στο συγκεκριμένο πάρκο, απ’ ό,τι γνωρίζω, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συμφωνώ ότι ίσως θα ήταν ωραίο να ζουν τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, αλλά τέτοια πάρκα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.