Ξεσπά η Παρασκευή Κερασιώτη – «Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα»

Παρασκευή Κερασιώτη

Η ανάρτηση που έκανε η Παρασκευή Κερασιώτη για όσα σχολιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Εκνευρισμένη φαίνεται να είναι η Παρασκευή Κερασιώτη με τα όσα σχολιάστηκαν την τελευταία εβδομάδα σχετικά με το ότι εργάζεται ως σερβιτόρα στην Μύκονο ενώ πέρυσι ήταν η μία εκ των φιναλίστ του GNTM.

Η Παρασκευή Κερασιώτη, μετά την απάντησή της στις τηλεοπτικές κάμερες, έκανε και μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ξέσπασε με όσα άκουσε: «Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα.»