Ξεσπά η Μαρία Καρλάκη: «Είμαι τρομαγμένη, να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν πια τραμπουκισμοί»

Μαρία Καρλάκη

"Δεν γίνεται το 2022 η γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας" ξεκαθαρίζει η Μαρία Καρλάκη.

Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν λίγες μέρες το αυτοκίνητο της και η Μαρία Καρλάκη δηλώνει μέχρι και σήμερα τρομαγμένη. Το όχημα της γνωστής τραγουδίστριας ήταν παρκαρισμένο στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου μένει με την ίδια να κάνει μια σοκαριστική καταγγελία μέσα αππο τα social media δηλώνοντας πως δεν θέλει να γίνει το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίς.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, η Μαρία Καρλάκη εξομολογήθηκε πως «δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα ακόμη, το χειρίζεται ο δικηγόρος μου. Όμως είμαι σοκαρισμένη και, όπως έγραψα και στα social media, δεν γίνεται το 2022 η γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Αυτοί του αντίθετου φύλου πρέπει να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν πια τραμπουκισμοί».

«Μπορεί να είμαι τρομαγμένη, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να ακυρώσω καμία μου εμφάνιση. Ο κόσμος μού δίνει δύναμη, μου δίνει χαρά. Βρήκα τη δύναμη γιατί αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Οι πραγματικοί φίλοι σού δίνουν δπύναμη να συνεχίσεις και μένα η δύναμη μου είναι ο κόσμος».

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, μάλιτσα, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας είχε τονίσει το MEGA πως «δεν είναι τυχαίο ότι σε μια πιλοτή μόνο ένα αυτοκίνητο, εκείνο της Μαρίας Καρλάκη, περιλούστηκε με βενζίνη και πήρε φωτιά».