Ξεσπά η Αννίτα Κούλη: «Δεν άφησα την υποκριτική όπως έτρεξαν να γράψουν»

Αννίτα Κούλη

"Είναι κι αυτά τα καταραμένα clickbates που κυνηγάνε τα sites" τονίζει η Αννίτα Κούλη.

Η Αννίτα Κούλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την παράσταση «Έλληνας Βάτραχος» που ανεβαίνει στον πολυχώρο Vault. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της απουσία και την απόφαση να μην βρεθεί στη συνέχεια της σειράς «Νησί» που ήρθε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ σαν «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Τηλεοπτικά θα σας δούμε;

Είχα δύο προτάσεις τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν όμως πολύ ευχαριστημένη από τη συμφωνία και αποφάσισα να μην το κάνω. Δεν καίγομαι απαραιτήτως να μπω στην τηλεόραση, από την άλλη όμως δεν άφησα και την υποκριτική όπως κάποιοι έτρεξαν να γράψουν.

Αυτό γιατί ακούστηκε;

Δεν ξέρω, ίσως επειδή δεν με βλέπουν στην τηλεόραση. Είναι κι αυτά τα καταραμένα clickbates που κυνηγάνε τα sites. Πάντως όχι, δεν άφησα ποτέ την υποκριτική.

Δεν σας έγινε πρόταση για το «Μια νύχτα του Αυγούστου» που είναι κάπως η συνέχεια της σειράς «Νησί»;

Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της σειράς ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά εμένα σαν επαγγελματία δεν με συνέφερε να το κάνω. Προτίμησα να συγκεντρωθώ στα δικά μου σενάρια και στο θέατρο. Δεν ένιωσα όμως ότι τους κρεμάω γιατί έμαθα ότι θα γίνουν αντικαταστάσεις, άλλωστε ήταν μια διαφορετική ιστορία και μια συνολικά πολύ αξιόλογη δουλειά.