Ξεσπά άγρια ο Τάσος Νούσιας: «Είμαι κάθετος, εκεί θέλει εκτέλεση, είναι κατάπτυστο»

Τάσος Νούσιας

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

Στην εφημερίδα “On time” και τη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος απάντησε και για τη «βόμβα» που έχει σκάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με τις παρενοχλήσεις, τη βία, την κακοποίηση κλπ.

«Μέσα σε ένα βράδυ έσκασε! Δυστυχώς προς στιγμήν αυτό έχει γίνει μόνο στο θέατρο, ενώ διέπει όλη την κοινωνία. Από την άλλη, ευτυχώς χάρη στο θεατρικό και τον αθλητικό χώρο, γιατί οι υπόλοιποι χώροι κωφεύουν ακόμη, βγήκε προς τα έξω, έστω κι έτσι. Παρ’ όλα αυτά, κι είναι παρήγορο, βλέπω και τα αντανακλαστικά μιας κοινωνίας που πολύ γρήγορα πια, καθημερινά σχεδόν, κάνει καταγγελία, είτε εργοδοτική είτε για παιδιά –σε αυτό το θέμα είμαι κάθετος, εκεί θέλει εκτέλεση, είναι κατάπτυστο, δεν μπορώ ούτε καν να το κουβεντιάσω- και υπό την έννοια του ξεκαθαρίσματος καλώς έγινε», είπε αρχικά ο Τάσος Νούσιας.

Ο Τάσος Νούσιας πρόσθεσε επίσης: «Θεωρώ χυδαίο, αισχρό και κατάπτυστο οτιδήποτε ασκεί εξουσία, δηλαδή βρίσκομαι σε μια θέση ισχύος και ασκώ εξουσία, κι από εκεί αρχίζει η διαστροφή και η διαβολή πολλών πραγμάτων. Θέλει πολλή προσοχή από όλους μας. Ναι, μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση και αντέδρασα ακαριαία. Αυτό το “μαζεύεις” αμέσως, δεν δέχτηκα δεύτερη κουβέντα».