Ξεσήκωσε τα social media η Ζέτα Δούκα με το εντυπωσιακό της μαγιό

Ζέτα Δούκα

"Όταν ξεκινούν οι φωτογραφίες με μαγιό, ξεκινάει κι επισήμως το καλοκαίρι"!

Σε ένα θερμό, όπως φαίνεται, καλοκαίρι βαδίζουμε και η Ζέτα Δούκα μοιάζει να θέλει να κινηθεί από νωρίς στους ρυθμούς του.

Με διάθεση να ξεφύγει από την καθημερινότητα, αφήνοντας πίσω την πανδημία και την καραντίνα του κορονοϊού, η γοητευτική ηθοποιός είναι έτοιμη να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ πρόσφατα έκανε και το πρώτο της θαλασσινό μπάνιο!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Ζέτα Δούκα επέλεξε να μοιραστεί ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο οποίο ποζάρει με το εντυπωσιακό της μαγιό ξαπλωμένη σε μια σκάλα.

«Όταν ξεκινούν οι φωτογραφίες με μαγιό, ξεκινάει κι επισήμως το καλοκαίρι! #summer #swimsuit #summerphoto #lovesummer #greeksummer» έγραψε στο σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, της οποίας την φωτογραφία τράβηξε ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ζέτα Δούκα θα επιστρέψει στο ένδοξο Κολοκοτρωνίτσι προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Χάρη Ρώμα και στο «Καφέ της Χαράς».