Κρυστάλλω Πατσιά για Voice: «Δεν τα έβαψα μαύρα! Αν περνούσα στα live…»

Κρυστάλλω Πατσιά

«Πέρα από την έκβαση του παιχνιδιού και τη σύντομη παραμονή μου στο Voice, είχα…».

Στο Down Town Κύπρου και τον Παντελή Παναγιώτου έδωσε συνέντευξη η Κρυστάλλω Πατσιά που μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο The Voice.

[dfp_ads id=236982]

Παρά τη μικρή διάρκεια της πορείας σου στο «The Voice», τι θεωρείς ότι έχεις εισπράξει από αυτή τη συμμετοχή;

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, που σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Πέρα από την έκβαση του παιχνιδιού και τη σύντομη παραμονή μου στο «The Voice», είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την κριτική επιτροπή που αποτελείται από τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες, τι οποίες θαυμάζω. Φυσικά, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη μεγαλύτερή μου αδυναμία, τον Γιώργο Καπουτζίδη. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους και φυσικά τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους γίναμε πολύ καλοί φίλοι.

Ποια από όλες τις στιγμές που έζησες, ξεχωρίζεις;

Θα κρατούσα την πρώτη μου οντισιόν. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή και βίωσα όλη αυτή την υπέροχη εμπειρία και την αδρεναλίνη. Ήταν μια όμορφη διαδικασία, που μόνο θετικά συναισθήματα άφησε στο πέρασμά της.

Στεναχωρήθηκες που δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να εμφανιστείς, τουλάχιστον, σε ένα από τα live;

Και ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Από την άλλη, όμως, δεν τα έβαψα μαύρα. Από τη στιγμή που αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχα στο μυαλό μου όλα τα ενδεχόμενα. Ένα παιχνίδι είναι. Πιστεύω, όμως, πως αν περνούσα στα live, θα είχα μια πολύ καλή πορεία.