Κρίστελ Καπερώνη: «Ο Πάνος Νάτσης είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Κρίστελ Καπερώνη

"Είναι πολύ δύσκολο να μάθουμε να ζούμε χωρίς τον Πάνο" ανέφερε η Κρίστελ Καπερώνη.

Στο Hello! και στην Τζοβάννα Βλαχάβα παραχώρησε συνέντευξη η Κρίστελ Καπερώνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την πολύ στενή σχέση που είχε με τον Πάνο Νάτση.

Πριν από λίγο καιρό έκανες μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για τον ηθοποιό Πάνο Νάτση, που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή, με τον οποίο ήσαστε πολύ κοντά και είχατε συνεργαστεί και στο θέατρο.

Ο Πάνος είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Η παράσταση «Μαύρη Ζάχαρη» όπου συνεργαστήκαμε ήταν η πρώτη του και η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο, -ήταν μάλιστα και η πρώτη θεατρική παραγωγή που ανέλαβα όταν τελείωσα τη σχολή. Η συνεργασία αυτή μας άφησε μια πολύ μεγάλη αγάπη και φιλία. Ο Πάνος ήταν στον πολύ στενό μου οικογενειακό κύκλο, όπως μου αρέσει να λέω για τους δικούς μου ανθρώπους.

Μου είναι δύσκολο να σκέφτομαι ότι έχει φύγει γιατί ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος φως και χαρά, για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί κάτι αρνητικό, κάτι στενάχωρο ή σκοτεινό. Είναι πολύ δύσκολο να μάθουμε να ζούμε χωρίς τον Πάνο.