Κρατερός Κατσούλης: «Σε πολύ λίγο δεν θα έχει μείνει τίποτα πια να σώσουμε»

Κρατερός Κατσούλης

Η ανάρτηση που έκανε ο Κρατερός Κατσούλης για τις πυρκαγιές.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Κρατερός Κατσούλης μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας.

Ο ηθοποιός μάλιστα τόνισε την κρισιμότητα της κατάστασης: «Μόνο πόνος, θλίψη και οργή. Που τελικά, πεθαίνουμε, έτσι. Που τελικά, τελειώνουμε, έτσι. Όλοι μας. Άνθρωποι και ζωντανά. Μόνοι. Είτε το αντιλαμβανόμαστε, είτε όχι. Αργά σταθερά και βασανιστικά. Δεκαετίες τώρα. Χρόνο με το χρόνο. Λόγο με το λόγο. Υπόσχεση με την υπόσχεση. Με κάθε πυρκαγιά Με κάθε φόνο. Με κάθε κακοποίηση. Με κάθε καταστολή. Με κάθε αδικία μας. Με κάθε αδιαφορία μας. Με κάθε αφασία μας. Με κάθε βλακεία μας. Με κάθε ματαιοδοξία μας. Με κάθε συμφωνία μας. Με κάθε λάθος ναι και με κάθε λάθος όχι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Γιατί διαλέξαμε το φόβο αντί του φωτός;  Το φθόνο, αντί της αγάπης; Την επιβολή αντί της αρμονίας; Την εκμετάλλευση, αντί της γνώσης; Του κέρδους, αντί της εξέλιξης; Της νεκρής φύσης, αντί της ζωής; Ας αλλάξουμε έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, τρόπο σκέψης και ζωής. Σε πολύ λίγο δεν θα έχει μείνει τίποτα πια να σώσουμε, ούτε καν τον εαυτό μας 🙏»