Κρατερός Κατσούλης: «Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους…»

Κατερίνα Καραβάτου

«…συναδέλφους που δεν μπορώ να πηγαίνω να τους βλέπω στις επίσημες παραστάσεις».

Στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσαν συνέντευξη η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Το αγαπημένο ζευγάρι απάντησε και για τη σχέση τους με τους συνεργάτες τους στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”.

Ο Κρατερός Κατσούλης, μάλιστα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους συναδέλφους του που δεν μπορεί να πάει να τους δει στις παραστάσεις τους.

Με την ομάδα της εκπομπής έχετε φιλικές σχέσεις; Θα βγείτε μαζί έξω;

Κατερίνα: Εδώ δεν βγαίνουμε καλά καλά μόνοι μας.

Κρατερός: Έχουμε ακριβώς αυτή τη διάθεση που λες, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τρόπος να συμβεί αυτό, διότι έχουμε μικρά παιδιά, ξυπνάμε από τα χαράματα και ύστερα, εκτός από τις τηλεοπτικές μου υποχρεώσεις, από Τετάρτη έως Κυριακή έχω συνεχώς παραστάσεις. Η έγνοια μου είναι να τελειώσω το θέατρο και να πάω στο σπίτι μου να κοιμηθώ. Το ξενύχτι υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους συναδέλφους που δεν μπορώ να πηγαίνω να τους βλέπω στις επίσημες παραστάσεις. Θέλω πολύ να τους δω και να τους τιμήσω, αλλά δεν γίνεται, διότι αν ξενυχτήσω αυτό θα με επιβαρύνει για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Επιπλέον, η τρίωρη καθημερινή εκπομπή που κάνουμε είναι για μένα σαν να κάνω μια παράσταση. Οπότε, δεν βγαίνει.

Κατερίνα: Μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να βγαίνουμε με τους συνεργάτες μας, αλλά είμαστε πάντα δίπλα τους και με τη σειρά τους είναι κι εκείνοι δίπλα μας. Είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι και σεβόμαστε βαθειά ο ένας τον άλλον. Όταν ο Κρατερός έκανε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, ήρθαν όλοι και αυτό ήταν πολύ συγκινητικό.

Κρατερός: Όπως και στα εγκαίνια του χώρου μου στα Βριλήσσια. Πέρα από συνεργάτες, είμαστε υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλο. Όσον αφορά το θέμα της διασκέδασης, πρέπει να σου πω ότι με τους φίλους μου βγήκα βράδυ έξω αφού η Αέλια είχε γίνει 6 ετών. Κι αυτό γιατί και πάλι είχα παραστάσεις στο θέατρο και δεν προλάβαινα.

Κατερίνα: Εγώ έκανα πάρα πολύ καιρό να ξεμυτίσω από το σπίτι όταν έκανα την Αέλια. Προσπαθούσαν να με βγάλουν έξω με το ζόρι!

Κρατερός: Είχα πάρει τις φίλες της τηλέφωνο και τους είχα πει «Ελάτε να την πάρετε να πάτε μια βόλτα να πιείτε έναν καφέ».

*Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής