Κουραμπιέδες από Χιόνι: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Κουραμπιέδες από Χιόνι

Πλήθος επωνύμων παραβρέθηκε στην κοσμική εκδήλωση.

Την πρώτη του κινηματογραφική δουλειά από την πλευρά του σκηνοθέτη παρουσίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Δευτέρας (11/12). Πλήθος επωνύμων παραβρέθηκε στην κοσμική εκδήλωση για να παρακολουθήσει τους πολυδιαφημισμένους «Κουραμπιέδες από Χιόνι», στους οποίους πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου και το σενάριο υπογράφει το δίδυμο Ρέππας-Παπαθανασίου.

Μεταξύ των προσώπων που τίμησαν με την παρουσία τους το επιτελείο της ταινίας ήταν ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Χάρης Ρώμας, η Αποστολία Ζώη, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο Μάριος Αθανασίου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Άννα Κουρή, η Σοφία Φαραζή, η Γωγώ και η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Επιπλέον, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, καθώς και η κόρη που απέκτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την πρώην σύζυγό του και επίσης ηθοποιό.

Κουραμπιέδες από Χιόνι

Κουραμπιέδες από Χιόνι

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος.

Κουραμπιέδες από Χιόνι – Η ιστορία:

Σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή). Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε.

Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας. Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιμιτσέλης

Σενάριο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αγνή & Χάρης Χιώτης

Παίζουν: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής, Κατερίνα Τσάβαλου.

Η πρεμιέρα της ταινίας για το κοινό στις αίθουσες θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 14/12.