Κούλλης Νικολάου: «Με τον Ανδρέα Γεωργίου έχουμε μια σχέση μοναδική, θεοσκέπαστη»

Κούλλης Νικολάου

"Το μυστικό είναι αυτό που ισχύει σε όλες τις σχέσεις" τονίζει ο Κούλλης Νικολάου.

Με αφορμή την δεύτερη χρονιά της Γης της ελιάς, ο Κούλλης Νικολάου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργος Πράσινο. Μέσα σε όλα, ο Κύπριος δημιουργός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη σχέση και συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου.

Συνεργάζεσαι με τον Αντρέα Γεωργίου περισσότερα από 11 χρόνια. ποιο είναι το μυστικό της καλής αυτής συνεργασίας;

Το μυστικό είναι αυτό που ισχύει σε όλες τις σχέσεις, η αμερόληπτη και αληθινή αγάπη συμπορευόμενη με ένα κοινό όραμα. Για τον Αντρέα και τη σχέση μας έχω μιλήσει πολλές φορές και πλέον ακούγεται και λίγο γραφικό, αλλά είναι μια σχέση μοναδική, θεοσκέπαστη θα έλεγα. Νιώθω τυχερός και απόλυτα ευλογημένος που συναντηθήκαμε, ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε όλο αυτό που μας εκφράζει απόλυτα και στεγάζει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν για την εταιρεία μας και για αυτό το όνειρο, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους που ανταποκρίνονται στη δουλειά μας με αγάπη και θαυμασμό.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που δέχεσαι από τις δουλειές σου;

Το γεγονός ότι υπάρχουμε, δημιουργούμε και έχουμε ανταπόκριση και συζήτηση. Όμως, πάνω απ’ όλα, ικανοποίηση και τεράστια χαρά μάς δίνει η αγάπη του κόσμου που δεν ανταλάσσεται με όλο το χρυσάφι της γης.

Τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο;

Ο κόσμος σε επιβραβεύει με την ανάγκη του να σου μιλήσει – θα σου ζητήσει μια φωτογραφία γιατί σε θεωρεί δικό του άνθρωπο και θέλει να τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο, κάτι συναρπαστικό και υπέροχο.