Κωστής Σαββιδάκης: «Έχω επιλέξει να έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια»

Άγριες Μέλισσες

"Για μένα οικογένεια δεν σημαίνει απαραίτητα και γάμος" παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ο Κωστής Σαββιδάκης.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά και το περιοδικό Λοιπόν. Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του παπα – Γρηγόρη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις δύσκολες οικονομικές περιόδους και την απώλεια.

Ο γάμος και το κεφάλαιο οικογένεια ήταν στα ζητούμενα σας;

Δεν μου αρέσει να μιλώ για τα προσωπικά μου. Για αυτό θα σας απαντήσω Λακωνικά. Όλοι μας επιλέγουμε (στον βαθμό που μπορούμε) τι είδους οικογένεια θέλουμε να έχουμε. Έτσι, και με δεδομένο ότι για μένα «οικογένεια» δεν σημαίνει απαραίτητα και «γάμος», σας λέω πως… κι εγώ έχω επιλέξει να έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Είχατε κάποια μεγάλη απώλεια στη ζωή σας που σας λύγισε και σας έκανε να ζητήσει τη βοήθεια του Θεού;

Αρκετές απώλειες, θα έλεγα! Αλλά… όχι, στην απώλεια δεν ζήτησα ποτέ την βοήθεια Του. Στην απώλεια είσαι εξοργισμένος και το μόνο που σκέφτεσαι είναι το γιατί.

Έχετε περάσει κάποια οικονομικά δύσκολη περίοδοl Αν ναι, έχετε δανειστεί ποτέ χρήματα;

Εννοείται ότι δεν υπάρχει ηθοποιός στην Ελλάδα που να έχει πληρωθεί από όλες τις δουλειές! Ακόμα περιμένουμε, και θα περιμένουμε, να πληρωθούμε από πολλές δουλειές.

Έχετε εργαστεί σε άλλο αντικείμενο πέραν της υποκριτικής;

Ναι! Ως σερβιτόρος, μπάρμαν, μπογιατζής, φαναρτζής. Έχω δουλέψει σε βενζινάδικο, σε λάντζα και σε άλλα πολλά. Αλλά, αν δεν φοβάσαι τη δουλειά, δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο. Έχει ο Θεός.