Κωστής Κατσανέβας: Ζευγάρι με τραγουδίστρια ο γιος της Σοφίας Παπανδρέου

Κωνσταντίνος Κατσανέβας

Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα...

Νέος έρωτας στην πόλη. Η τραγουδίστρια Ιφιγένεια, που εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, και ο Κωστής Κατσανέβας, γιος της Σοφίας Παπανδρέου και του Θεόδωρου Κατσανέβα, ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τεριάννας Παππά στην εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι από επιλογή δεν διατυμπανίζει τη σχέση του και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα του. Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κωστής Κατσανέβας πηγαίνει στο μαγαζί όπου τραγουδά η νεαρή καλλιτέχνιδα για να τη θαυμάσει επί το έργον. Αλλά και η Ιφιγένεια ήταν διακριτικά στο πλευρό του, όταν μίλησε πρόσφατα στην Πάτρα για τον παππού του Ανδρέα Παπανδρέου, στην ειδική εκδήλωση που έγινε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πολιτικού. Η κοπέλα καθόταν στην πρώτη σειρά, μαζί με την οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου, και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια είναι η μελαχρινή καλλονή που τράβηξε άθελά της όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Ιφιγένεια έχει γνωρίσει την οικογένεια του αγαπημένου της, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η γιαγιά Μαργαρίτα την έχει λατρέψει.

Ο Κωνσταντίνος έχει ως χόμπι να παίζει κιθάρα, ενώ για την Ιφιγένεια το τραγούδι είναι η ζωή της. Το ζευγάρι επιλέγει να είναι μαζί, επιλέγοντας χαλαρά γεύματα με φίλους ή την απόλυτη χαλάρωση του σπιτιού.