Κώστας Τσουρός: «Αυτή ήταν η στιγμή που με σιγουριά θέλω να ξεχάσω»

Κώστας Τσουρός

"Έχω δεχτεί και πισώπλατα μαχαιρώματα και τρικλοποδιές κι υποτιμήσεις και τα πάντα" ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός έδωσε συνέντευξη στην Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για την άβολη στιγμή που είχε ζήσει στον αέρα.

Ποια τηλεοπτική στιγμή σου θέλεις να ξεχάσεις και γιατί;

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν δούλευα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, κάποια στιγμή με μετέφεραν από το εκπαιδευτικό και εκκλησιαστικό ρεπορτάζ που κάλυπτα έως τότε στο οικονομικό. Η μέρα με τη νύχτα… Ήταν Καθαρά Δευτέρα -το θυμάμαι σαν τώρα- κι εγώ βγαίνω κύριος και παρουσιάζω το χρηματιστήριο, υποτίθεται, της ημέρας! Μόνο που το χρηματιστήριο εκείνη την ημέρα ήταν κλειστό κι εγώ διάβαζα ως σημερινές τις τιμές της προηγούμενης ημέρας… Το μόνο που θυμάμαι μετά είναι τα τηλέφωνα στην αίθουσα σύνταξης των ειδήσεων να χτυπάνε ακατάπαυστα και τον διευθυντή να φωνάζει «Ο Τσουρός γρήγορα στο γραφείο μου». Αυτή ήταν η στιγμή που με σιγουριά θέλω να ξεχάσω.

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, ειδικά στο ξεκίνημά σου;

Θα ήταν ψέμα να πω ότι μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια μού έχουν φερθεί όλοι καλά. Έχω δεχτεί και πισώπλατα μαχαιρώματα και τρικλοποδιές κι υποτιμήσεις και τα πάντα. Όμως, η αλήθεια, η αγάπη για αυτό που κάνεις κι η ικανότητα πάντα στο τέλος κερδίζουν.