Κώστας Παπαδόπουλος: «Στο Survivor έζησα ανθρωποφαγικές συνθήκες»

Κώστας Παπαδόπουλος

"Eπιστρέφω χαρούμενος από το Survivor All Star στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω" διευκρινίζει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, ο Κώστας Παπαδόπουλος θέλησε να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς του φίλους. Έτσι, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος δημοσίευσε ορισμένες εικόνες από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής. «Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι ως τώρα. Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομίνικο. Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται.

«Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα. Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανος μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά.

«Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από την μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω» καταλήγει ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star στην μακροσκελή του ανάρτηση στα social media.