Κώστας Μπίγαλης: «Δεν γύρισε από τις διακοπές, έφυγε από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής»

Κώστας Μπίγαλης

"Αν το καταλάβαιναν, υπήρχε 50% πιθανότητες να σωθεί ο πατέρας μου, αλλά έπρεπε να είχε μπει αμέσως στο νοσοκομείο" ανέφερε ο Κώστας Μπίγαλης.

Ο Κώστας Μπίγαλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει στη ζωή του και ήταν η ξαφνική απώλεια του πατέρα του.

«Μια στιγμή στο χρόνο» που θέλεις να ξεχάσει γιατί πόνεσες και έκλαψες πολύ;

Τον θάνατο του πατέρα μου γιατί έφυγε ξαφνικά μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες. Πήγε για διακοπές στην Κρήτη και δεν ξαναγύρισε. Ήταν εξήντα οκτώ χρονών, έφυγε από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Ήταν Δεκαπενταύγουστος, το συγκεκριμένο νοσοκομείο στην Κρήτη υπολειτουργούσε λόγω της αργίας και δεν κατάλαβαν ότι είχε αρχίσει να γίνεται μια διαρροή. Αν το καταλάβαιναν, υπήρχε 50% πιθανότητες να σωθεί ο πατέρας μου, αλλά έπρεπε να είχε μπει αμέσως στο νοσοκομείο.  Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό γιατί ήταν πολύ ξαφνικό.

Όμως και η αρρώστια και ο θάνατος της μητέρας μου δέκα χρόνια μετά τον πατέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα. Τη μητέρα μου την έβλεπα να υποφέρει δέκα χρόνια και σιγά σιγά να φεύγει. Κράτησε πολύ χρόνο και ήταν πολύ επώδυνο. Μπορώ να σου πω ότι μου ήταν πολύ πιο δύσκολο από το χαμό του πατέρα μου γιατί της είχα μεγάλη αδυναμία κι εκείνη το ίδιο.

Πηγή εικόνας: NDP