Κώστας Κοκκινάκης: Ο χωρισμός και η σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του

Κώστας Κοκκινάκης

«Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει έναν από τους πιο ωραίους χωρισμούς, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Στο περιοδικό Hello και την Τζοβάννα Βλαχάβα έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος μίλησε και για το χωρισμό από την πρώην σύζυγό του.

«Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι ότι καλύτερο. Σε μας, ωστόσο, ήταν πολύ ήρεμος. Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε χωρίσει εδώ και έξι χρόνια. Οι σχέσεις μας δεν άλλαξαν καθόλου, ήταν και παραμένουν οικογενειακές και φιλικές. Μιλάμε συνεχώς, συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον, έχουμε μοιραστεί μια ζωή, μοιραζόμαστε ένα παιδί. Οπότε, πιστεύω ότι και η κόρη μας δεν επηρεάστηκε από το χωρισμό μας γιατί στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει κάτι στη μεταξύ μας σχέση. Η αγάπη και ο αμοιβαίος σεβασμός παραμένουν. Άλλωστε, και πριν χωρίσουμε ως ζευγάρι, επειδή είμαστε και οι δύο αθλητές, λείπαμε συχνά από το σπίτι για προπονήσεις, αγώνες ή ταξίδια. Δηλαδή, ούτε παλαιότερα ήμαστε όλη η οικογένεια συνεχώς μαζί. Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει έναν από τους πιο ωραίους χωρισμούς, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Όσον αφορά τη γνώμη του για το γάμο, ο Κώστας Κοκκινάκης απάντησε: «Κατά τη γνώμη μου, ο γάμος πρέπει να έρχεται όταν κάποιος θέλει να κάνει οικογένεια. Δεν έχει νόημα να παντρεύεται αν η απόκτηση ενός παιδιού δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά του», ενώ σε ερώτηση για το αν θα ήθελε κι άλλα παιδιά, είπε: «Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον, αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι».