"Δεν έχει σημασία ποια είναι, θεώρησε πως έπρεπε να πει την μακακία του προσβάλλοντας κάποιον συνάνθρωπο του".
Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στα social media το επίμαχο σχόλιο που έκανε ο Μάνος Βουλαρίνος σε βάρος της Νατάσας Μποφίλιου. Ο πρώην υδατοσφαιριστής, Κώστας Κοκκινάκης, πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της τραγουδίστριας, κάνοντας ευθεία επίθεση στον δημοσιογράφο που θέλησε να κάνει χιούμορ με το σώμα και την εικόνα της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Βγήκε λοιπόν αυτός ο δημοσιογράφος να κάνει αστειάκι (που δεν είναι καν αστείο) με μια γυναίκα που ανέβασε φωτογραφία από τις διακοπές της. Δεν έχει σημασία ποια είναι, θεώρησε πως έπρεπε να πει την μακακία του προσβάλλοντας κάποιον συνάνθρωπο του. Και όπως πολύ σωστά είπε ο Μποσταντζόγλου:
Τι νόημα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι μ@λ@κας;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κοκκινάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
