Κώστας Καραφώτης: Η σχέση του με την Μάρω Λύτρα και η δημοσιότητα από το Fame Story

Κώστας Καραφώτης

Τι λέει σήμερα ο τραγουδιστής;

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα για την περίοδο μετά το Fame Story και τη δημοσιότητα που είχε πάρει η σχέση του με την Μάρω Λύτρα.

Όλη αυτή η αναγνωρισιμότητα από το Fame Story πιστεύεις ότι σε βοήθησε τελικά; «Ήμουν αναγνωρίσιμος, αλλά δεν ήμουν γνωστός. Δηλαδή με ήξεραν από το Fame Story, αλλά αν τους ρωτούσες ποιο τραγούδι έλεγα, υπήρχε ένα ερωτηματικό. Ούτε δισκογραφία είχα ούτε κομμάτι. Η αναγνωρισιμότητα με διευκόλυνε στις δουλειές, αλλά τότε ξεκίνησε και η αμφισβήτηση: «Ωραία, σε ξέρει ο κόσμος. Τραγουδάς κιόλας; Ξεκίνα και απόδειξέ μας τι μπορείς να κάνεις».»

Το ότι στα 25 σου χρόνια σε ήξερε όλη η Ελλάδα και βγήκε αμέσως προς τα έξω η σχέση σου με τη Μάρω Λύτρα σε δυσκόλεψε; «Ναι, γιατί η σχέση έπαιρνε την πρώτη θέση σε ό,τι κι αν γινόταν. Όχι ότι γινόταν και κάτι ιδιαίτερο. Απλώς ήξεραν ότι είμαι με μια κοπέλα μέσα από το παιχνίδι και μου έλεγε ο κόσμος «μακάρι να ήμουν τόσο ερωτευμένος όσο και εσύ». Όσο φαινόταν στο γυαλί δηλαδή. Γιατί η πραγματικότητα με αυτό που έβγαινε προς έξω είχε μεγάλη διαφορά.»