Κώστας Δόξας: «Δοκίμασα ουσίες αλλά δεν κόλλησα!»

Κώστας Δόξας

«Αδικήθηκα πάρα πάρα πολλές φορές, αλλά...»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Δόξας ανοίγει την καρδιά του στον Γιώργο Μιχαλόπουλο και στο περιοδικό YOU weekly και μιλά για όλα. Τι λέει για τη νύχτα και τις ουσίες;

[dfp_ads id=236982]

Υπάρχουν καριέρες που ζηλεύεις; «Έτσι όπως το λες, όχι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν στοιχεία σε καριέρες που ζηλεύω. Για παράδειγμα, θα ήθελα πάρα πολύ να είχα τραγουδήσει κάποια τραγούδια του Ρέμου αλλά και του Μαζωνάκη. Ο τελευταίος είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτεχνική. Μπορεί να τραγουδήσει από σκυλάδικο μέχρι και έντεχνο τραγούδι, ας πούμε. Αυτά είναι στοιχεία σε καριέρες που τα ζηλεύω!»

Έχει ακόμα…βρωμιά η νύχτα; «Βεβαίως και έχει αλλά βρωμιά έχει και η μέρα. Το θέμα είναι που επιλέγεις εσύ να πατάς, κι αν πατήσεις στη λάσπη να μπορείς να τινάξεις το πόδι σου για να φύγει από πάνω σου. Εγώ θεωρώ ότι γενικότερα ούτε καλό παιδί είμαι, ούτε το παίζω έτσι…»

Σε έχουν αδικήσει στο χώρο; «Αδικήθηκα πάρα πάρα πολλές φορές, αλλά γενικότερα είναι πολύ δύσκολο να πω «τα παρατάω» όταν μάλιστα, νιώθω ότι είμαι προορισμένος για αυτό που κάνω.»

Προσέχεις τον εαυτό σου; «Γενικά την προσέχω τη φωνή μου από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. ποτέ δεν ήμουν ούτε του αλκοόλ, ούτε των ουσιών, δεν με βοηθούσαν πάρα πολύ.

Έχεις δοκιμάσεις δηλαδή ουσίες; «Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν είναι άνθρωπος που κόλλησε σε κάτι. Ξέρεις καμιά φορά δοκιμάζεις και βλέπεις ότι δεν σου κάνει τίποτα. Και τότε λες «τώρα αυτό για πιο λόγο;» και συνειδητοποιείς πως όντως δεν υπάρχει λόγος.»