Κορυφαία πρωταγωνίστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Ένα σπουδαίο μυθιστόρημα μεταφέρεται στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν...

Μετά την “Τελευταία Παράσταση”, που είχε κάνει το 2004, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συμμετείχε μόνο σε κάποια αυτοτελή επεισόδια του Πάνου Κοκκινόπουλου. Φαίνεται, λοιπόν, πως έφτασε η ώρα για να επιστρέψει στην τηλεόραση. “Η ζωή εν τάφω” του Στρατή Μυριβίλη μεταφέρεται στην τηλεόραση τον ερχόμενο χειμώνα, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή, στη Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

“Είχα ρίξει όλο μου το βάρος στο θέατρο και δεν είχα χρόνο να μπω κανονικά σε μια σειρά, όπως έκανα παλιά με τα Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, τον Κίτρινο φάκελο, Η αγάπη άργησε μια μέρα κλπ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μια πρόταση που να με εξιτάρει κι αυτή ήρθε από τον Τάσο Ψαρρά, που ετοιμάζει το “Η ζωή εν τάφω” του Μυριβίλη για την κρατική τηλεόραση.

[dfp_ads id=236982]

Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, όταν η τηλεόραση δίνει χώρο σε δημιουργούς να μεταφέρουν στο γυαλί μυθιστορήματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά. Ναι, τα κανάλια πρέπει να στηρίξουν τη μυθοπλασία και, ναι, η κίνηση της κρατικής μας τηλεόρασης να περιλάβει στο μενού της το “Η ζωή εν τάφω”, δια χειρός και εμπνεύσεως Τάσου Ψαρρά, είναι εξαιρετική. Είναι χαρά μου, λοιπόν, να επιστρέψω στην τηλεόραση με μια τόσο φιλόδοξη δουλειά όπως αυτή”.