Κωνσταντίνος Βασάλος: Θα έκανε εκπομπή με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Κωνσταντίνος Βασάλος

Τι απαντάει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο και απάντησε για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει μια εκπομπή μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Γνωρίζω ότι σου έγινε πρόταση από άλλο κανάλι, όπου θα είχες περισσότερο χώρο και χρόνο στην εκπομπή. Γιατί προτιμάς να παραμείνεις με τη Σίσσυ;

Δεν έχω λόγο να πάω κάπου αλλού. Τρία χρόνια τώρα έχουμε ταιριάξει και τρέφω για τη Σίσσυ αλλά και για όλα τα μέλη της ομάδας αισθήματα εκτίμησης, αγάπης και συμπάθειας. Ξέρω ότι στην τηλεόραση κάποιοι σκέφτονται διαφορετικά, αλλά εγώ λειτουργώ περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική.

Πέρσι ακουγόταν έντονα ότι στην ομάδα του Έλα χαμογέλα θα συμμετείχε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Γιατί δεν έγινε τελικά;

Από όσο γνωρίζω, μπορεί να υπήρξε ως σκέψη, αλλά επίσημη πρόταση δεν έγινε ποτέ.

Θα σας ενδιέφερε να κάνετε κάτι μαζί τηλεοπτικά;

Ανάλογα τι εκπομπή θα ήταν αυτή. Αν μας ζητούσαν να κάνουμε κάτι σαν το «Έλα χαμογέλα», εγώ προσωπικά θα έλεγα «όχι», γιατί χρειάζεται εμπειρία και εξοικείωση για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις ανάγκες μιας ζωντανής τρίωρης ψυχαγωγικής εκπομπής. Αν είναι ένα πρότζεκτ που αφορά τον αθλητισμό ή τη γυμναστική, που είναι κάτι που το γνωρίζουμε και οι δύο πολύ καλά, πιθανότατα να έλεγα πιο εύκολα το «ναι».

Ο Ετεοκλής Παύλου, που δεν είχε καμία προηγούμενη τηλεοπτική εμπειρία, όταν του πρότειναν να κάνει εκπομπή με την Ελένη Χατζίδου, που επίσης δεν είναι παρουσιάστρια, το τόλμησε.

Ομολογώ ότι ο Ετεοκλής με εξέπληξε και παρακολουθώντας τον από την πρώτη εκπομπή μέχρι την τελευταία είδα τεράστια εξέλιξη. Ο Ετεοκλής το έχει πολύ με την τηλεόραση. Εγώ μάλλον δεν τα παίρνω τόσο εύκολα τα γράμματα! (Γελάει.) Δεν ξέρω αν τον βοήθησε και η παρουσία του Γκουντάρα και της Κάκκαβα, αλλά και μόνοι τους όταν έμειναν κάποια στιγμή ήταν πολύ καλοί. Προσωπικά άνετα θα τους έβλεπα μαζί σε μια εκπομπή.